Gigel Ştirbu. ..atac dur la cei care își doresc schimbarea din Olt în Olt-Romanați!!!

0
1053

Deputatul de Olt, Gigel Știrbu a susținut vineri o conferință de presă în care a vorbit despre o serie de subiecte. Alături de reprezentanții media acesta a dorit să facă publice o parte din noile proiecte de lege pe care împreună cu colegii liberali vor să le dezbată în noua sesiune parlamentară. În altă ordine de ideei demnitarul oltean a vorbit și despre modul în care Guvernul Tudosie alege să conducă țara.

Un alt subiect extrem de important care a fost dezbătut în cadrul conferinței a fost cel cu privire la subiectul care vizează schimbarea demunirii județului nostru din Olt în Olt-Romanați.

„Cei care guvernează acest județ de 27 de ani nu au un proiect mai important decât acesta de a schimba denumirea din Olt în Olt-Romanați. Am stat de vorbă cu mulți cetățeni din acest județ, odată în spațiile virtuale și altă dată față în față. Vă rog să mă credeți că nu au găsit împreună cu aceștia niciun motiv întemeiat de schimbare a acestei denumiri din Olt în Olt-Romanați. Este absurd să cheltuim niște bani pentru un referendum în urma căruia dacă acest proiect va fi pus în aplicare vom ajunge să scoatem bani din propriile buzunare pentru a schimba actele de identitate sau acte de firme ori de proprietăți”, a spus demnitarul oltean care a dat  și câteva exemple certe pe marginea acestui subiect.

O pierdere de timp dar mai ales de bani dacă ne luăm după declarațiile de presă făcute de deputatul oltean. Acest a atacat dur conducrerea Consiliului Județean Olt care a dat curs unui asemenea proiect și a punctat clar că acesta este doar un… moft al celor din zona de Sud a județului care susțin cu vehemență schimbarea denumirii județului.