Accident rutier grav la Jitaru- Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină

0
2085

Sâmbătă după amiază pe raza localității Jitaru a avut loc un grav accident rutier în care două autoturisme sau izbit frontal. În urma impactului deosebit de grav o femei a rămas încarcerată fiind nevoie de intervenția celor de la descarcerare SMURD. 

Cu greu au reușit salvatorii să extragă dintre fiarele contorsionate femeia care se afla la volanul unui autoturism marca Opel în vârstă de 34 de ani din Slatina și să o transporte cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgență din Craiova. Starea soferiței este una gravă, medicii sunt îngrijorați că aceasta și-ar putea pierde viața. Femeia este inconștientă iar cadrele medicale fac tot ce este posibil pentru a o salva.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, un Volkswagen Passat, condus de o femeie de 48 de ani, din Scornicești, și un Opel, la volanul căruia se afla o femeie, de 34 de ani, din Slatina, au intrat în coliziune frontală după ce una dintre șoferițe a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat pe contrasens. Femeia din Volkswagen Passat venea de la Slatina și se deplasa spre Pitești în timp ce cealaltă șoferită din Opel se deplasa pe sens invers.

Amândouă femeile au rămas captive în mașinile accidentate fiind nevoie de intervenția celor de la ISU pentru a putea fi scoase.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs nefericitul eveniment.