Un nou accident cu victime la Saru

0
284

Vineri seară prin serviciul unic de urgență 112 a fost anunțat un accident cu victime la Pădurea Saru. De urgență echipajele de salvatori au pornit la fața locului gândindu-se că tragedia petrecută în urmă cu o săptămână în care o familie și-a pierdut viața se putea repeta. 

În accident au fost implicate două autoturisme Skoda Octavia, una de Olt și alta de Dolj, în care se aflau trei persoane și care au intrat în coliziune, impactul soldându-se cu două victime. În mașina înmatriculată în Olt se afla doar șoferul, un bărbat de 42 de ani, din Slatina, iar în cea înmatriculată în Dolj se aflau un tânăr de 27 de ani, șofer, și o femeie din Craiova, care a suferit răni mai grave. Potrivit salvatorilor „Bărbatul de 42 de ani, din Slatina, cu plagă la cap, dureri toracice, dureri costale și excoriații la membrele superioare, a refuzat transportul la spital. O femeie, pasageră pe scaunul din dreapta-față în cealaltă mașină, din Craiova, a fost transportată la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean Slatina, cu traumatism la membrul inferior stâng. Șoferul din autoturismul de Dolj, un bărbat de 27 de ani, fără urme vizibile de traumă, cu funcții vitale normale, a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

În urma nefericitului accident polițiștii olteni încearcă să stabilească împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier, demarând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Zona de la Pădurea Saru este una deosebit de periculoasă, potrivit celor la poliție aici este locul în care au loc cele mai grave accidente soldate de cele mai multe ori cu victime dar și adevărate tragedii în care participanții la trafic ajung să-și piardă viața.

Cristina Ciocan