Vedița Colonești, transferuri peste transferuri

0
439

În această iarnă, gruparea de fotbal Vedița Colonești a realizat mai multe transferuri, în speranța unor rezultate cât mai bune în meciurile viitoare. Astfel, în tricolul celor de la Colonești vor evolua următorii jucători: Daniel Mitrache – fundaş dreapta, Toukam Nop Frank Stephane – fundaş central, Njindja Wilfred Achille- mijlocaş, Andrei Mateiciuc – atacant și Marian Anghelina -mijlocaş.

Cea mai bună achiziție este, fără drept de apel, Marian Anghelina. Jucătorul, originar din Potcoava, s-a născut la data de 2 mai 1991 și a evoluat pentru ALRO Slatina, FC Botoșani, FC Olt Slatina, CS Afumați, SCM Pitești, ACS Șirineasa, Dacia Unirea Brăila, Ripensia Timișoara, CS Mioveni și FCU Craiova. La nivelul Ligii a 2-a are peste 100 de apariții.

Vedița Colonești va încerca o promovare în Liga 2 și în acest an, la fel ca sezonul trecut, dar acum, după 15 runde scurse din Liga 3, se află pe locul 4 în Seria 6, cu 23 de puncte, la 14 puncte de liderul Viitorul Dăești. Locul 2 este ocupat de CSM Slatina, 36 de puncte, iar pe locul 3 se află CSM Alexandria, 26 de puncte.

Lotul echipei Vediţa Coloneşti se va reuni joi, 20 ianuarie 2022 pe stadionul „Mircea Stan”.