Vediţa Coloneşti – FC Voluntari 2 2-1(0-1)

0
167

Meci extrem de îndârit pe Stadionul Mircea Stan din Coloneşti care a opus două echipe de valoare apropiată şi care a oferit un bun spectacol fotbalistic. După înfrângerea la scor din etapa trecută, (0-4 la Moreni), fotbaliştii antrenaţi de Iordan Eftimie şi Adrian Popescu au intrat decişi, în teren să-şi apropie victoria şi cele trei puncte. Numai că de cele mai multe „socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg” şi după doar 10 minute de la începerea partidei, oaspeţii deschid scorul; profitând de o neînţelegere între portarul Şerban şi mijlocaşul David, Ilie trimite balonul în poarta gazdelor.

Din acest minut şi către final, a urmat o cursă de urmărire a gazdelor pentru a întoarce rezultatul care s-a concretizat în două rânduri după autogolul lui Hagiu (care a trimis în propria poartă centrarea lui Coman în minutul 65)şi Aria în minutul 72 care a speculat inteligent o breşă în defensiva oaspeţilor.

Până la final nu a mai consemnat nimic deosebit şi doar faptul că jucătorul Hagiu de la Voluntari a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben în urma unui fault dur asupra lui Coman.

Au jucat: Vediţa Coloneşti: Şerban – Preda, Tudor, Pâslaru, Preda N, Cincă, Andrei, Aria, Coman, Bâră, Dalu.

Au mai jucat: Mihai I, Nilă, Popa M.

FC Voluntari 2: Neacşu – Gîsă, Ignat, Tănase, Hagiu, Brocea, Ilie, Costache, Mihai V, Seymour, Voinescu

Au mai jucat: Sevastian, Trandafirescu, Badea.

Antrenori: Cosmin Bărcăuan, Cătălin Pala.