Vediţa Coloneşti – CSM Slatina 1-1 (1-0)

0
173

Meci cu încărcătură puternică; ambele echipe dorind să păstreze contactul cu plutonul fruntaş al seriei a III-a a diviziei C de fotbal.

Oaspeţii aveau neapărat nevoie de victorie pentru a-şi consolida poziţia de lider în clasament, iar gazdele după înfrângerea suferită pe teren propriu în etapa anterioară nu puteau admite să piardă şi acest joc. Pe parcursul celor 90 de minute, s-a văzut o luptă crâncenă pentru balon, toţi cei 22 de jucători făcând eforturi consistente pentru a-şi aduce echipa în avantaj. Gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 27 prin Negoiţă care a trimis balonul în poartă în urma unei faze „lucrate” de Doman şi Dalu.

Slătinenii au început cursa pentru a restabili egalitatea însă situaţiile de gol au apărut tot la poarta slătinenilor cea mai mare dintre ele fiind ratată tot de Doman în minutul 44, când din interiorul careului de 16 metri a încercat un gol de efect în locul unui şut puternic.

Pe parcursul reprizei secunde şi oaspeţii au avut câteva situaţii bune de a marca, însă imprecizia atacanţilor sau paradele portarului Şerban au făcut ca tabela de marcaj să rămână nemodificată până în minutul 87 când noul intrat, Vlada, a găsit culoarul pentru a trimite balonul în poartă. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, scor care nemulţumeşte ambele echipe şi care a dat posibilitatea să se apropie vertiginos de poziţia de liber a clasamentului.

Un eveniment nedorit s-a întâmplat în minutul 80 când jucătorul Dan Popescu a căzut şi a suferit o accidentare destul de serioasă, fiind necesară transportarea sa la spital.

Alexandra N.