Valentin Alexandru şi Călin Toma, noutăţile din lotul echipei CSM Slatina

0
176

Din lotul formației CSM Slatina, care va evolua în noul sezon de Liga a II-a, vor face parte și atacantul Valentin Alexandru (31 de ani) şi fundaşul Călin Toma (31 de ani). În decursul carierei, Valentin Alexandru a mai evoluat pentru echipe precum Universitatea Cluj, Dunărea Călăraşi, Rapid Bucureşti, Chindia Târgovişte, Concordia Chiajna, Pandurii Târgu Jiu, Victoria Brăneşti și  Gloria Buzău, în timp ce Călin Toma vine de la ACS Dumbrăviţa și  a mai evoluat pentru Gloria Buzău şi Ripensia Timişoara.

Atacantul Valentin Alexandru (31 de ani) şi fundaşul Călin Toma (31 de ani) au semnat cu echipa noastră. Valentin Alexandru este unul dintre golgheterii Ligii a II-a, cel mai bun sezon al său fiind în 2017-2018, când a marcat 24 de goluri, în cele 33 de partide jucate pentru Dunărea Călăraşi, alături de care a promovat în Liga I.

În decursul carierei, Valentin Alexandru a mai evoluat pentru echipe precum Universitatea Cluj, Dunărea Călăraşi, Rapid Bucureşti, Chindia Târgovişte, Concordia Chiajna, Pandurii Târgu Jiu sau Victoria Brăneşti. Stagiunea trecută a evoluat pentru Gloria Buzău.

Călin Toma vine de la ACS Dumbrăviţa. Fundaşul stânga a mai evoluat, în decursul carierei, pentru Gloria Buzău şi Ripensia Timişoara.

Bine aţi venit şi cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre!” au transmis reprezentanții CSM Slatina.