Super Gală de Box la Slatina, organizată de TMK ARTROM

0
845

Slătinenii și nu numai sunt așteptați sâmbătă, 22 iunie 2019, cu începere de la ora 11.00, la Liceul cu Program Sportiv din Slatina la o super gală de box. Este vorba despre prima ediție a Cupei TMK Box Artrom. Evenimentul este organizat de TMK Artrom Slatina. Intrarea este liberă.

La această gală și-au anunțat prezența cele mai titrate opt cluburi de box din România. În ring vor urca nu mai puțin de 16 pugiliști în cadrul unei Gale de Box organizată de TMK Artrom, aflată la prima ediție.

Gala va fi prefațată vineri, 21 iunie, de la ora 19.00, la restaurant Bulevard din Slatina, într-o conferință de presă la care sunt invitați pugiliștii de la cele opt cluburi din România. Un lucru inedit este că în cadrul acestei gale va avea loc și un meci de box feminim.

Potrivit vicepreședintelui Clubului Sportiv Box TMK Artrom, care este și președintele Sindicatului Solidaritatea TMK Artrom, Cristian Gheorghe, costurile organizării evenimentului, în care sunt incluse și premiile, puse la bătaie de organizator, în speță TMK Artrom, se ridică la suma de 55.000 de lei.

Este o gala de box care se desfășoară sâmbătă, 22 iunie, de la ora 11.00, prefațată de o conferință de presă pe data de 21 iunie, la ora 19.00, la restaurant Bulevard, la care sunt invitați pugiliștii de la cele opt cluburi de box din România. Gala de box va avea loc în Sala Sportului din cadrul Liceului Cu Program Sportiv (LPS). Va fi organizată într-un mod cu totul și cu totul profesionist. Vor fi opt meciuri și cred că o să fie și o partidă de box feminin, a precizat pentru Gazeta Oltului, vicepreședintele Clubului Sportiv Box Artrom, Cristian Gheorghe.

La ediția din acest an, în afară de boxerii de la CS Box Artrom, vor fi prezenți la Slatina pugiliști de la CSM Zalău, CSM Târgu Mureș, Ring Box Târgu Mureș, Box Club Stejarul Danes, CS Jiul Rovinari, Pantera Box Academy din Craiova și Box Hunedoara. Având în vedere că în cadrul galei va avea loc și un meci de box feminim la eveniment sunt asteptate să vină și reprezentantele sexului frumos.