Sportivii și antrenorii cu rezultate internaționale, premiați de Consiliul Județean Olt. Vezi cine sunt aceștia

0
270

Sportivii și antrenorii din județul Olt care au obținut rezultate deosebite la Campionatele Europene și Balcanice-Sporturi Olimpice vor fi premiați de Consiliul Județean Olt.

Consilierii județeni au aprobat, miercuri, în ședință ordinară, acordarea de premii în bani pentru sportivii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite la competițiile internaționale. Valoarea totală a premiilor acordate este de 46.500 de lei. Premierea acestora va avea loc în cadrul unei ceremonii care se va desfășura joi, 25 aprilie, la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina. Este vorba de sportivii care au obținut locurile I, II, III și V.

Astfel, premii individuale, în sumă de 3.500 de lei, se vor acorda sportivilor și antrenorilor care au reuşit performanţa de a obţine locul al II-lea la Campionatele Europene de Box:  Anamaria Alexandra Gheorghe și Gabriela Alina Ene, Constantin Gălbenuşe şi  Luminiţa Turcin (CSM Slatina).

Premii individuale, în sumă de 3.000 lei, se acordă sportivilor şi antrenorilor care au obţinut locul al III-lea la campionatele Europene de tenis de masă și kaiac-canoe: Adina Diaconu și Andreea Hudușan, Petre Arnăutu și Felicia Coneschi (CSM Slatina) și Răzvan Bățăgui și Ionel Zdurcea (Clubul Sportiv Școlar Caracal).

Premii individuale, în sumă de 1.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorilor care au reuşit performanţa de a obţine locul V la Campionatele Europene de tenis de masă: Irina Ciobanu și Ilie Mihaela (CSM Slatina).

Premii individuale, în sumă de 2.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul I la Campionatele Balcanice de Atletism: Daniel Mihai Robert Budin, Andrei Neagoe și Daniel Marian Andrei Bărbuți (CSM Slatina).

Premiul, în sumă de 2.500 lei, se acordă  antrenorului elevului sportiv Luca Costea ( Clubul Sportiv Oltenia Taekwondo-Slatina) care a reuşit performanţa de a obţine locul I la Campionatele Balcanice de Taekwondo.

Premii individuale, în sumă de 1.500 de lei, se acordă sportivului care a reușit performanța de a obține locul al  III-lea la Campionatele Balcanice de Taekwondo: Victor Ciobanu și Aurelian Costea ( Clubul Sportiv Oltenia Taekwondo-Slatina).