Slătineanca Adina Diaconu, meci de zile mari la Campionatul Mondial din Africa de Sud

0
154

Slătineanca Adina Diaconu a oferit un spectacol extraordinar la masa de joc în fața jucătoarei Doo Hoi-Kem, numărul 24 mondial, în cadrul Campionatului Mondial din Duran, în Africa de Sud. Această victorie îi aduce tenismenei calificarea în 16-imile probei de simplu:

Ce victorie și o satisfacție uriașă! Adina Diaconu a făcut un meci mare la Campionatul Mondial Individual 2023, unde a eliminat-o pe Doo Hoi-Kem (Hong Kong, numărul 24 mondial), medaliata cu bronz olimpic de la Tokyo cu echipa.

Sportiva noastră a avansat în 16-imi la simplu feminin și a oferit spectacol la masa de joc în fața sportivei asiatice. Puternică și cu lovituri precise, Adina a împins rapid scorul până la 3-0 la seturi, a condus cu 6-2 în al patrulea set, dar riposta adversarei a fost pe măsură.

Însă din jocul de anduranță care a urmat victorioasă a ieșit Adina Diaconu, cea care a sărit de bucurie la finalul unei întâlniri în care s-a ridicat la nivelul competiției, cu 4-2 (11-3, 11-3, 11-5, 10-12, 8-11, 14-12) contra lui Doo Hoi-Kemtransmite Federaţia Română de tenis de Masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.