Rivala echipei CSM Slatina la baraj, Progresul Spartac, și-a suspendat antrenamentele

0
290

Rivala echipei CSM Slatina la barajul de promovare în eșalonul secund, Progresul Spartac, și-a suspendat antrenamentele pentru această săptămână, după ce doi jucători au fost confirmați cu COVID-19.

Reprezentanții clubului din București au anunțat pe site-ul oficial că starea de sănătate a celor doi fotbaliști, care fac parte din primul unsprezece, este bună, iar aceștia nu prezintă simptomatologie specifică.

„După cum a apărut deja în presa sportivă, în urma testării lotului progresist pentru COVID-19, doi din membrii lotului au rezultat pozitivi la acest virus. Din păcate, este vorba de doi jucători de baza ai formației, cu prezență constantă în unsprezecele de start al Progresului Spartac. Cei doi nu prezintă momentan nici un simptom și se simt foarte bine, dar s-au izolat conform instrucțiunilor primite de la autorități. Antrenamentele au fost suspendate pentru această săptămână, urmând ca până luni membrii lotului să fie supuși unei noi testări”, au precizat reprezentanții clubului Progresul Spartac.

CSM Slatina se pregătește pentru barajul de promovare în Liga a II-a cu Progresul Spartac, dubla manșă urmând a se disputa pe 5 și 9 august.