Retur de „foc”, mâine pe 1 MAI – ora 17.30 : AS Milcov, la un gol distanță de Liga a III-a !

0
351

Mâine, 24 iunie 2017, cu începere  de la ora 17:30, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv  „1 Mai” din Slatina, va avea loc meciul  retur, contând  pentru barajul de promovare în liga a III-a  de fotbal .Campioana județului Olt, AS Milcov, va întâlni campioana județului Vâlcea, CS Viitorul Dăești.

În meciul tur, desfășurat în urmă  cu o săptămână cele  două echipe  au terminat la egalitate, 0-0 , așa că în condițiile date, AS MILCOV este la un gol distanță de liga a III-a !.

Dacă ar promova (ceea ce le dorim din tot sufletul) băieții lui Ionuț Tache  ar realiza un al doilea  eveniment pentru mișcarea sportivă din Slatina și județ  după accederea echipei  feminine de handbal CSM  în Liga Națională. Jocul cu vecinii din Vâlcea se anunță destul de dificil, având în vedere ceea ce s-a petrecut acum o săptămână în meciul –tur. Afectat de o ploaie torențială, terenul celor de la Dăești a devenit o suprafață aproape impracticabilă, ambele echipe având dificultăți majore în construcția jocului și a posesiei.

Gazdele s-au descurcat ceva mai bine , însă apărarea  oaspeților a avut ca „țel”  să nu primească gol, pentru că în aceste condiții returul ar fi fost ușor compromis. A fost un joc de mare luptă și chiar dacă vâlcenii au ratat un  penalty în minutul 41 prin Fistogeanu, putem concluziona că rezultatul  a fost echitabil. Ce va fi mâine pe „1 Mai”?

Având în față o asemenea oportunitate, credem că fotbaliștii lui Ionuț Tache vor evalua la turație maximă și vor reuși promovarea în liga a III-a. „Bucătăria” internă este bine pusă la punct și vrem să spunem că nu se va face nici un rabat pe parcursul celor 90 sau 120 de minute de joc! AS Milcov  este foarte aproape de celebrul refren  „după ani și ani, ne vom întoarce” , deocamdată în fotbalul ligii a IIIa!

Formațiile probabile : AS MILCOV:  Turianu, M.Burcea, P.Căpraru, F.Tudor, C. Preda, I. Ciurea, G.Precup, N. Ioniță, I.Iordache, M.Florin , I.Amza;

CS VIITORUL DĂEȘTI: M.Vlădoi, C.Moldoveanu, I.Nicolaescu, A.Fistogeanu, C.Cosma, M.Filipoiu, D.Scânteie, A.Naciu, C.Simion, G.Neacșu, B.Preda.

Meciul retur din barajul de promovare în liga a III-a , dintre AS MILCOV și CS VIITORUL DĂEȘTI este așteptat cu interes din partea microbiștilor locali care sperăm să vină în număr tot mai mare pe terenul sintetic de la „1 Mai”, pentru a sărbători împreună promovarea în liga a III-a de fotbal!

Autor: CRISTIAN BUGHEA