Restanța Unirea Slobozia – CSM Slatina nu se mai dispută și va fi decisă la ”masa verde”!

0
267

Regulamentul cu hibe făcut de FRF pentru competițiile din această perioadă de pandemie va lovi în plin încă o echipă de Liga 2. Partida Unirea Slobozia – CSM Slatina, reprogramată pentru miercuri, 18 noiembrie, de la ora 14:00, nu va mai avea loc și va fi pierdută cu 3-0 de echipa ialomițeană.

Se ajunge în această situație, deoarece un meci amânat din cauza COVID-19 poate fi reprogramat o singură dată, în cazul nedisputării la reprogramare urmând a fi decis la ”masa verde” împotriva echipei din cauza problemelor căreia s-a amânat prima dată.

Inițial, meciul de la Slobozia trebuia să aibă loc la data de 7 noiembrie, de la ora 11:00, însă Unirea a fost lovită dur de COVID-19 înaintea partidei, iar clubul a anunțat că, din cauza faptului că are 15 cazuri pozitive și intră în izolare, e în imposibilitate de a juca și a solicitat către FRF amânarea întâlnirii. Lucru care s-a și întâmplat a doua zi.
La patru zile distanță era pregătită de un nou meci, restanța cu CSM Slatina, în ciuda faptului că orașul Slobozia se află în carantină din cauza cazurilor numeroase de COVID-19.
Numai că, surpriză, adversara nu se va prezenta la meci, anunțând federația că fix înaintea acestui joc are cazuri de COVID-19 și nu poate evolua.

Întâmplător sau nu, regulamentul îi este favorabil și va câștiga la ”masa verde” partida cu Unirea Slobozia, deși e la fel de vinovată ca trupa ialomițeană, din cauza căreia nu s-a putut disputa partida la prima programare.