Ovidiu Burcă OUT de la Slatina

0
547

CSM Slatina se desparte de antrenorul Ovidiu Burcă. Coraborarea lui Burcă cu slătinenii se termină la sfârșitul lunii în curs, lucru recunoscut chiar de acesta.

Din păcate, capitolul acesta se termină pentru mine aici. Am avut o discuție cu conducerea clubului și am decis să ne oprim. Colaborarea mea cu Slatina se termină la finalul acestei luni. Le doresc celor de la Slatina baftă, le țin pumnii pentru noua stagiune. Nu va fi ușor, dar sunt convins că dacă vor continua munca începută de acum câțiva ani, aici mă refer la autorități locale, la conducere, sunt convins că își vor atinge obiectivele în continuare.

Nu aș vrea să intru prea mult în tot felul de discuții, am avut de-a lungul acestui an câteva divergențe legate de aspecte legate de joc, de organizare. Una peste alta, eu am avut respect, am fost argumentat. Oamenii au altă strategie, altă filozofie, eu nu pot decât să le mulțumesc pentru că mi-au dat șansa să antrenez la Slatina.

Am trăit clipe unice, dar cel mai important e ca antrenorul să aibă legătură bună cu conducerea. În momentul în care există disensiuni sau fisuri în relația asta, mai ales într-un context cum e cel actual, echipa promovând, atunci e mai bine ca lucrurile să se oprească”, a declarat Ovidiu Burcă la Metropola TV.