Oprescu: Suntem în grafic

0
328

Imediat după terminarea jocului, antrenorul de la CSM Slatina, Dan Oprescu, a declarat că elevii săi au avut emoții în fața tribunelor pline.

Totodată, Oprescu spune că dacă echipa sa nu primea cele două goluri în prima repriză, altul ar fi fost deznodământul jocului.

„Am intrat temători, eu am anticipat, le-am spus înainte de meci, că îmi este puțin teamă de faptul că sunt mulți spectatori în tribune și să nu le toarne plumb în picioare. Să fim serioși, nu prea au fost obișnuiți, în ultimii trei ani. Noi am stat mai bine din punct de vedere fizic, iar acest lucru s-a văzut. Am fost peste adversari din acest punct de vedere, este unul dintre atuurile noastre, noi încercăm să speculăm. Este păcat că nu am intrat fără gol marcat la pauză, pentru că în repriza a doua altul putea fi deznodământul partidei. Noi suntem în grafic, aș vrea ca lumea să nu fie supărată. Avem o strategie foarte frumoasă, peste 90 la sută din jucători sunt din Slatina sau din județul Olt. Cu această strategie am reușit să promovăm, să aducem mulți oameni la stadion. Oamenii au venit și în urma rezultatului din prima etapă, când am fost considerați victime sigure. Victime sigure nu vom fi, nici astăzi, repriza a doua am arătat un fotbal bunicel”, a spus Oprescu.

În etapa următoare, CSM Slatina, va întâlni, în deplasare, Gloria Buzău, pe 20 august.