Oltul Curtișoara-ACS Caracal, în finala Cupei, pe Stadionul „1 Mai” Slatina

0
288

Oltul Curtișoara și ACS Caracal se întâlnesc sâmbătă, 11 iunie, în finala fazei județene a Cupei României, partida disputându-se pe Stadionul „1 Mai” Slatina, începând cu ora 11.00. 

Profesorul Iulian Mitrache, unul dintre antrenorii de la Oltul Curtișoara, a precizat că echipa încearcă să câștige și faza județeană a Cupei României, pentru un sezon perfect.

Menționăm că Oltul Curtișoara este campioana județului, după ce a terminat pe locul I sezonul din Liga a IV-a, urmând să reprezinte Oltul la barajul de promovare în eșalonul al treilea, unde va întâlni Cozia Călimănești, duel disputat într-o dublă manșă, pe 18 iunie, la Curtișoara, iar pe 25 iunie, returul.

„Încercăm să luăm și Cupa României, faza județeană, vom face tot ce depinde de noi, nu sunt probleme de lot, toți jucătorii sunt apți. Per total, în economia clasamentului, a fost diferență între locul unu și doi, dar în jocurile direct a fost 0-0, în ambele jocuri, cred că acum pentru noi este un motiv în plus să arătăm că locul din clasament nu a fost obținut întâmplător. Ne dorim să câștigăm, să-i învingem, să arătăm că suntem cei mai buni”, a spus profesorul Iulian Mitrache.

De cealaltă parte, antrenorul de la ACS Caracal, Gigi Neagu, a precizat că echipa sa are 50 la sută șanse să câștige acest duel, deși adversarii de la Oltul Curtișoara au un plus privind pregătirea fizică.

„Ne cunoaște bine, pentru că au fost două meciuri în campionat ce s-au terminat nedecis. Plecăm cu 50 la sută șanse, echipele sunt apropiate valoric, cu un plus de pregătire fizică pentru ei, acesta este singurul atuu pe care l-ar avea ei. Prin ambiția și dăruirea băieților, sper să câștigăm acest joc, să împărțim, ei campionatul, noi cupa. Nu avem probleme de lot, este primul joc de la începerea returul în care ne strângem toți. Cred că va fi un joc frumos, două echipe bune, preocupate doar de fotbal, va fi un spectacol fotbalistic”, a spus antrenorul formației din Caracal.