Oliwer Dobre și fiica sa, pe podium la Campionatul Național de Karate Tradițional

0
645

C.S. Sessu Bama Yama Băila și Federatia Română de Karate Tradițional, în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila, au organizat în perioada 18-20 septembrie 2020, pe faleza Dunării și esplanada acesteia, FINALA Campionatului Național de Karate Tradițional, ediția a XXIX -a pentru cadeți, juniori, tineret și seniori.
În cadrul acestei competiții sportive, olteanul Oliwer Dobre a cucerit titlul de campion, în proba de fuku-go, şi o medalie de bronz la kumite individual.
Surpriza acestui eveniment a fost fiica lui Oliwe, Iris Dobre. Adolescenta a cucerit medalia de bronz în proba kata și astfel va duce mai departe tradiția sportivă a familiei sale.
Sfârșitul acestui an îi va găsi pe cei doi sportivi olteni, tată și fiică, în Cehia, acolo unde vor participa, la Campionatul Mondial.
”În urma Campionatului National de Karate Tradițional, am reușit să obțin următoarele rezultate, participând pentru prima oara la categoria – Seniori, reusind să mă calific la Campionatul European ce va avea loc în Decembrie la Praga
Medalie de aur – Campion National – Kata Echipe
Medalie de argint – Vicecampion National – Kumite Individual, Enbu Mixt
Locul 3 – Medalie de Bronz – Fuku Go
Mulțumesc tuturor persoanelor care m-au susținut și mi-au transmis energia de care aveam nevoie!
Fiind primul an la categoria Seniori, sunt pe deplin mulțumit și sunt hotarat să reprezint ROMANIA pe scara cea mai înaltă a podiumului la viitorul Campionat European.” a declarat Oliwer Dobre.