Mihai Ianovschi, după înfrângerea suferită de Slatina la Timișoara, cu ASU Poli: ”Am jucători tineri care trebuie să se maturizeze. Trebuie să se impună mai repede”

1
135

CSM Slatina nu se simte prea bine în Liga 2, chiar dacă are toate condițiile pentru a face performanță, așa cum spunea antrenorul ei în vară. Deocamdată, trupa pregătită de Mihai Ianovschi nu a reușit să adune foarte multe puncte în campionat. La fel s-a întâmplat și sâmbătă, în etapa a 9-a, pe stadionul Știința din Timișoara, unde oltenii au pierdut cu 1-0 în fața lui ASU Poli, grație unui gol marcat de Cristian Scutaru în minutul 42.

Slatina a fost o echipă disciplinată, bine așezată în teren și a avut multe momente în care a fost în controlul meciului. Totuși, nu a reușit prin apărarea alb-violeților să pătrundă în careul advers, și nici șuturile de la peste 16 metri nu au putut să ajungă în plasă.

Mihai Ianovschi, după înfrângerea Slatinei cu ASU Poli: ”Nu am avut maturitatea necesară să reușim să înscriem”
Ianovschi spune că echipa sa a avut multe momente bune de joc la Timișoara. „Putem vorbi de tot jocul, atâta timp cât am început jocul și după primele 20 de minute de tatonări, cred că finalul primei reprize ne-a aparținut, chiar după minutul 20. Din păcate, nu am avut maturitatea necesară să reușim să înscriem. Ne-am apropiat cumva de poartă, dar ne-au lipsit șuturile de la distanță, lucru care pe un teren care e umed după ploaia de dinainte de joc ar fi facilitat asta. În repriza a doua am dominat. Nu am reușit să ne creăm situații foarte maro și, din păcate, plecăm de la Timișoara fără puncte”, a precizat antrenorul Slatinei.
Antrenorul oltenilor spune că jucătorii săi au nevoie de mai multă maturitate, dar pune presiune pe ei, precizând că deja au șapte meciuri în Liga 2 și ar trebui să se acomodeze acestui nivel. ”Sunt jucători în lotul de 26 care pot juca în orice moment. Am arătat că putem juca. Sunt, într-adevăr, jucători tineri, dar sunt jucători tineri care trebuie să se maturizeze. Trebuie să câștige experiență. Suntem deja la etapa a opta, chiar dacă noi avem o etapă restantă cu Petrolul, sunt șapte meciuri pe care le-am jucat. Trebuie să se impună mai repede în ceea ce înseamnă nivelul eșalonului doi și să încerce să aducă un plus echipei de la etapă la etapă”, a mai spus Ianovschi, care a făcut o singură schimbare în meciul cu ASU Poli.

CSM Slatina cu ASU Poli: Nic. Grecu – C-tin. Radu, Motroc, M. Manea, Demici – D. Toma, Ov. Popescu – Dav. Oprescu, Vas. Gheorghe (cpt.)(Ceapă 79′), Rogoveanu – Ianis Stoica. Rezerve neutilizate: Velcu – Cr. Preda, Ben. Enache, Pisăru, M. Grigore, Abel Stan.

Cu 6 puncte, CSM Slatina a căzut pe locul 19 în Liga 2. Formația din județul Olt are meci restant la mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, de la ora 17:00, pe terenul Petrolului, din cadrul etapei a 9-a.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.