Meciul dintre U Craiova 1948 vs. CSM Slatina, transmis în direct pe Digi Sport 1

0
393

În etapa a 5-a a Ligii a II-a a sportului rege, gruparea CSM Slatina va întâlni în deplasare formația U Craiova 1948. Partida se va disputa marţi, 29 septembrie, cu începere de la ora 19.00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.
Meciul va fi unul dificil pentru CSM Slatina deoarece până în momentul de față, în actualul sezon, echipa gază nu a fost învinsă, fiind ocupanta locului 2, cu 10 puncte (golaveraj, 11-5). De patea cealaltă, Slatina este pe locul 17, cu 3 puncte.
În etapa a 4-a, Slatina a scos prima victorie, pe teren propriu, în fața formației Comuna Recea, scorul fiind 2-0. În rest, elevii lui Mihai Ianovschi au cedat acasă cu Călărași (0-1) și Rapid (0-3), respectiv cu 1-2 la Viitorul Pandurii.
Mihai Ianovschi are curaj înaintea acestei confruntări: ”Nu mă tem de partida cu Craiova. Am studiat cu mare atenție jocul lor, vă asigur că nu vom merge la Drobeta Turnu Severin Severin doar să ne apărăm. O să vedeți acest lucru pe timpul partidei!”
Competiția sportivă va fi supravegheată de o brigadă de arbitri formată din: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare), Răzvan Soponar (Baia Mare) şi Gabriel Catană (Târgovişte). Observatorii: Viorel Lolea şi Cornel Corocan.