Joc de calitate pentru handbalistele junioare de la CSS Caracal

0
390

Echipa de handbal a CSS Caracal a învins  echipa CSS Petroșani cu scorul 30 – 17 miercuri seara pe teren propriu, la o diferență considerabilă.

Partida s-a disputat la Sala Polivalentă din Caracal, alături de mulțimea de susținători, unde echipa Junior 3 Feminin a făcut senzație, păstrând controlul pe tot parcursul meciului.

Meciul a fost arbitrat de Ciutacu Mihai și Stamatoiu Alin.

Felicit toată echipa CSS Caracal pentru că au dat tot ce au putut, s-au pregătit foarte mult pentru acest meci, au respectat ce li s-a cerut din punct de vedere tactic. Fetele continuă să se pregătească pentru meciurile care urmează pentru a accede în Turneul final al Campionatului Național, unde vor participa primele opt echipe din țară.  Totodată, vreau să anunț că portarul si pivotul nostru Caracudă Maria si Radu Grația au fost convocate la Lotul National de Cadete care începând de azi, 28 martie, pânǎ pe 3 aprilie va intra în pregătire centralizată la Baia Mare. De asemenea,în perioada 03 – 06 aprilie, va avea loc un Turneu Internațional la Siofok în Ungaria.“, a declarat Larisa Claudia Olteanu, antrenor CSS Caracal

Jucătoarele hanbaliste vor fi prezente pe data de 10 aprilie la CSM Târgul Jiu, pe 13 aprilie la Brașov cu CSM Corona și pe 20 aprilie acasă cu Transilvania Brașov.

Anul acesta au promovat de la CSS Caracal, opt jucătoare la echipe de senioare Liga Națională și Divizie A. Trei dintre sportive sunt componente ale loturilor Naționale (Tineret și Junioare).

 

 

     Marilena Vasile