Încă un transfer pentru echipa de handbal CSM Slatina

0
102

Döne Gül Bozdoğan, în vârstă de 25 de ani, va evolua în noul sezon pentru CSM Slatina atât centru cât și inter. Sportiva vine din Turcia unde a jucat pentru formația Bursa Büyükșehir Belediyesi SK:

Jucătoare la linia de 9 m, atât pe postul de centru, cât și pe postul de inter, Döne Gül Bozdoğan (25 de ani) se va alătura echipei noastre din această vară! Originară din Turcia, cu numeroase selecții la lotul național, Döne a evoluat ultima oară în campionatul țării sale natale, la echipa Bursa Büyükșehir Belediyesi SK, iar în cariera sa a mai activat la Antalya Konyaalti BSK, unde a înscris peste 40 de goluri în competițiile internaționale și a reușit să câștige cupa EHF EUROPEAN LEAGUE!” au declarat reprezentanții CSM Slatina.

Sportiva este foarte încântată că a ajuns la Slatina și va evolua pe prima scenă a handbalului românesc.

Sunt foarte încântată că voi evolua la CSM SLATINA din sezonul viitor și într-unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii. De-abia aștept să mă întâlnesc cu fanii slătineni la meciuri și să ne bucurăm împreună de reușitele clubului nostru!” a spus handbalista.