Handbalistele Elena Nagy și Adina Cârligeanu rămân la Slatina

0
368

Handbalistele Elena Nagy și Adina Cârligeanu rămân în continuare la Slatina. Sportivele și-au prelungit contractele cu clubul CSM Slatina:

„Am ales să continui alaturi de CSM Slatina deoarece este echipa orașului în care m-am născut, am crescut și am învățat handbal. Aici sunt acasă, între oameni serioși care au grija de acest club, cu o echipa tehnica valoroasă, care tot timpul mă ajută să cresc în valoare, între colege care pentru mine, constituie o a doua familie și, de asemenea, lângă galeria și suporterii care-mi dau aripi la fiecare meci susținut acasă. Aici am format un grup care împreuna cu aceasta echipa tehnica valoroasa, conducere profesionista și nu in ultimul rând, cu acești spectatori deosebiți, dorim sa razbim in elita handbalului românesc.CSM Slatina reprezintă pentru mine ACASA!” a declarat Nagy Elena

De asemenea, și Adina Cârligeanu a ales continuitatea:
„Am ales sa rămân la Slatina pentru ca ma simt bine aici, este important sa-mi ofer continuitate, iar seriozitatea și profesionalismul pe care le-am întâlnit la aceasta echipa m-au ajutat in luarea acestei decizii.” A precizat Adina Cârligeanu.