Handbalistele de la CSM Slatina au fost testate la COVID-19. Cum sunt rezultatele

0
410

Lotul echipei de handbal feminin de la CSM Slatina a fost testat la COVID-19, toate sportivele fiind negative la virusul SARS-COV2. Sunt 20 de persoane care au făcut testul, pentru că au fost prelevate probe atât de la handbaliste, cât și de la staff-ul tehnic.

Rezultatele testelor au venit luni seara, întreg lotul fiind negativ la coronavirus.

Antrenoarea de la CSM Slatina, Victoria Bora, a declarat, la finalul săptămânii trecute, că vor fi respectate toate regulile impuse de către autorități.

„Vom vedea cum decurg lucrurile, este doar o primă parte. Ne adaptăm, acestea sunt regulile, trebuie să le respectăm. Toate handbalistele au fost testate joi. Este o procedură de testare, iar clubul nostru o respectă, folosim măști când ne deplasăm, dezinfectant. Nu vom face cantonament, vom face pregătire doar local”, a spus Bora.

Pe 1 iulie echipa de handbal din Slatina a început ședințele de pregătire pentru reluarea meciurilor oficiale de la nivelul Ligii Naționale.

Primul meci oficial al handbalistelor de la CSM Slatina va fi restanţa, din Cupa României, cu CSM Bucureşti, care va avea loc la jumătatea lunii august. Noua ediție de campionat va începe pe 27 august, CSM Slatina urmând să întâlnească, în deplasare, Rapid București.