Handbalista Rebeca Necula, de la CSM Slatina la SCM Râmnicu Vâlcea

0
258

Centrul Rebeca Ioana Necula, care evoluează în prezent la CSM Slatina, va juca din vară la echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, a anunţat, clubul pe pagina sa de Facebook.

Rebeca Ioana Necula jucătoare selecționată în premieră pentru prima reprezentativă la nivel de senioare, vine la Râmnicu Vâlcea din această vară. Noul nostru centru, care are deja experiența Ligii Florilor, a evoluat pentru naționala de tineret a României la Mondialul de anul trecut din Slovenia, unde a fost una dintre jucătoarele de bază ale reprezentativei noastre, având evoluții foarte bune.

La nivel de seniori a mai activat pentru CS Universitatea Cluj și CSM Slatina. Joacă pe postul de coordonator de joc și se alătura formației noastre pentru minim doua sezoane.

 Sportiva este născută în Brașov, pe 17 mai 2003.” a transmis SCM Râmnicu Vâlcea.

Rebeca Necula confirmă plecarea de la CSM Slatina.

Mă bucură mult faptul că voi face parte din echipa SCM Râmnicu Vâlcea. Este o formaţie puternică, unde voi avea cu siguranţă multe de învăţat. Aştept cu nerăbdare să îmi cunosc viitoarele colege alături de care voi munci pentru realizarea obiectivelor propuse. De asemenea, abia aştept să întâlnesc şi să joc în faţa publicului vâlcean, care este pur şi simplu extraordinar”, a declarat Necula.