Handbal: Lorena Ostase rămâne la CSM Slatina

0
103

Veste bună pentru toți suporterii echipei locale de handbal. Lorena Ostase va continua la CSM Slatina și în sezonul următor:
„Am decis să continui, pentru un ultim an cu Slatina, pentru seriozitatea și profesionalismul clubului, devotamentul și aportul fanilor, oamenilor iubitori de handbal. Cred cu tărie, într-un tot unitar, unde valoarea, creativitatea și dorința de muncă pot realiza lucruri extraordinar de frumoase la Slatina.” a declarat sportiva.
Ostase a început să joace handbal la LPS Vaslui, sub îndrumarea profesorului Constantin Crăciun. Începând din 13 septembrie 2010, ea a făcut parte din echipa Centrului Național de Excelență Râmnicu Vâlcea, având-o ca profesoară pe Victorina Bora.
În 2014, Lorena Ostase a fost componentă a echipei de junioare a României care a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial din Macedonia. Ostase a fost votată în echipa ideală a turneului ca cel mai bun pivot al competiției. În 2016, Lorena Ostase a fost componentă a echipei de tineret a României care a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia.
De asemenea, Luciana Popescu, Hermina Stoicănescu, Andreea Ivan și Sonia Vasiliu au angajament semnat cu gruparea CSM Slatina si pentru sezonul urmator.