Galeria CSM Slatina le va însoți pe handbaliste la Târgu Jiu

0
158

Echipa de handbal CSM Slatina va juca duminică, 25 septembrie, pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu. Meciul se va disputa de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Elevela Victorinei Bora pleacă din start cu prima șansă, ținând cont că CSM Târgu Jiu a promovat în această vară în Liga Florilor; cu toate acestea, slătinencele trebuie să abordeze meciul cu maximă seriozitate pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Handbalistele slătinence vor avea susținerea galeriei CSM Slatina în meciul de duminică. Avându-i aproape pe suporteri, sportivele vor fi motivate mai mult ca niciodată să lupte cu toate forțele pentru cucerirea celor trei puncte puse în joc.

Duminică vom face deplasarea la Târgu Jiu pentru a susține necondiționat fetele de la CSM Slatina într-un meci care se anunță foarte disputat. Sperăm să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Le vom încuraja pe fete pe tot parcursul meciului, așa cum am făcut-o de fiecare dată!” a declarat Bogdan Drăguț, membru al galeriei CSM Slatina.