Gabriela Istratie vine la CSM Slatina

0
178

Oficialii echipei de handbal CSM Slatina au anunțat un nou transfer. Gabriela Istratie, sportiva care poate joaca pe postul de extremă stângă, dar si la 9 m, a semnat cu echipa slătineană.

Gabriela poate joaca pe postul de extremă stângă, dar si la 9 m. In vârstă de 20 de ani, Gabriela Istratie a evoluat ultima oară la echipa U Cluj, iar din sezonul viitor se va alătura echipei noastre. Îi urăm bun venit și mult succes!” au transmis reprezentanții CSM Slatina.

Amintim că antrenorii Adrian Chiruț și Marian Crăciun și jucătoarele: Rebeca Necula, Adina Cârligeanu, Andreea Chetraru, Natalia Striukova, Sabrina Lazea, Teodora Popescu și Viktoriya Tymoshenkova au plecat de la Slatina în această vară.

Totodată, CSM Slatina va continua următorului sezon în Divizia A, alături de jucătoarele: Elena Nagy, Hermina Olaru, Andreea Bogdanovici, Diana Lixăndroiu, Mara Matea, Sonia Vasiliu, Florentina Dragomir, Elena Fulgoi, Adriana Țăcălie și Valentina Lecu.

În această vară, portăriţa Bianca Cioponea, interul dreapta Denisa Popescu,  pivotul Manuela Nenciu și Narcisa Verde au semnat cu CSM Slatina.