FRF interzice strângerile de mână înaintea meciurilor

0
37

Federaţia Română de Fotbal recomandă jucătorilor şi oficialilor echipelor care evoluează în competiţiile pe care le organizează să evite strângerea de mână înaintea partidelor.

Federaţia Română de Fotbal recomandă evitarea strângerilor de mână înaintea meciurilor din competiţiile FRF, în conformitate cu sfaturile oferite de Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru a reduce transmiterea COVID-19. Federaţia Română de Fotbal se aliniază astfel la decizia UEFA care a anunţat că jucătorii nu vor mai da mâna cu adversarii şi arbitrii ca parte a protocolului premergător startului partidelor din competiţiile UEFA„, se arată în comunicatul FRF, difuzat pe site-ul oficial.

În plus, FRF solicită ca igienizarea vestiarelor să se facă înainte şi după fiecare antrenament sau meci, să se evite interacţiunea cu suporterii pentru autografe sau poze, iar plimbările să se facă doar în aer liber, în spaţii deschise.

După ce autorităţile au interzis de duminică, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, atât FRF cât şi Liga Profesionistă de Fotbal au anunţat că toate partidele de fotbal se vor disputa fără spectatori.

Măsura este valabilă până la 31 martie şi poate fi prelungită.