FOTO. Finala fazei județene a Cupei României, Oltul Curtișoara-ACS Caracal, a început cu un moment de reculegere

0
287

Finala fazei județene a Cupei României, dintre Oltul Curtișoara și ACS Caracal, ce se dispută sâmbătă, începând cu ora 11.00, pe stadionul 1 Mai din Slatina, a început cu un moment de reculegere pentru profesorul Marius Popa, cel care a decedat vineri, 10 iunie.

De-a lungul timpului, Marius Popa, directorul CSS Slatina, a format numeroase generații de tineri jucători, de numele său fiind legată și promovarea echipei CSM Slatina, din urmă cu câțiva, în Liga a II-a. Totodată, profesorul Marius Popa a format echipa de la Oltul Curtișoara din acest sezon, formație ce va reprezenta județul la barajul de accedere în Liga a III-a.

Jucătorii celor două formații evoluează în finală cu banderole negre pe braț.

Vă ținem la curent cu evoluția scorului.


min. 14 -ACS Caracal a deschis scorul prin Butoi Nicolae, care a transformat un penalty obținut de Holtea.

min. 23 -1-1- Oltul Curtișoara restabilește egalitatea pe tabela de marcaj, prin Ungureanu, care a marcat cu capul, după un corner executat de pe partea stângă de Jianu.

min. 26- 2-1 pentru Curtișoara. Oltul Curtișoara trece în avantaj prin Cristian Tudor, care a marcat cu capul din interiorul suprafeței de pedeapsă, după un corner de pe partea dreaptă, executat bine de Marius Jianu;

min. 31 -2-2- ACS Caracal obține un penalty, pr și in Polifron. Execută și înscrie căpitanul Nicolae Butoi.

min. 41- ocazie pentru Curtișoara, în urma unei faze fixe. Lovitura liberă de la 18 metri lateral dreapta este executată de Jianu, trimite cu capul Andronache în bară.

PAUZĂ 2-2


s-a reluat jocul

min. 50 – Schimbare la Curtișoara. Iese Andrei Bîră, intră Dragoș Furtună.

Min 70 – 3-2 -Oltul Curtișoara trece în avantaj prin Cristian Tudor, care a șutat de la 18 metri în plasa laterală.

min. 89- ocazie mare pentru Curtișoara. Singur în suprafața de pedeapsă, Andronache șutează din întoarcere puțin pe lângă poartă.

Arbitrul arată patru minute de prelungiri

Rezultat final 3-2

 

Oltul Curtișoara: Stănciulescu, Nichita, Ungureanu, Răcăleanu, Covercă, Neagoe, Preda, Tudor, Bîră, Jianu, Andronache. Antrenori: Ion Pârvulescu și Iulian Mitrache.

ACS Caracal: Diaconu, Dumbravă, Păun, Stanca, Dumitrescu, Holtea, Sîrbu, Polifron, Grădinaru, Mincă, Butoi. Antrenor: Gheorghe Neagu.