Fotbalistul Alexandru Popovici vine la Slatina

0
371

Primul transfer al verii a fost realizat! Atacantul, în vârstă de 32 de ani, Alexandru Popovici vine la Slatina. În sezoanele trecute, fotbalistul a evoluat pentru Ripensia Timişoara:
”Alexandru Popovici vine să întărească ofensiva echipei noastre. Atacantul, în vârstă de 32 de ani, are numeroase prezenţe în primele două ligi ale fotbalului românesc, iar în sezoanele precedente a evoluat pentru Ripensia Timişoara.
În decursul carierei, Alexandru Popovici a mai jucat pentru Politehnica Timişoara, CSM Reşiţa, CS Buftea, Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Poli Timişoara şi Ripensia Timişoara. În străinătate, a evoluat în prima ligă din Azerbaijan, pentru FC Sabail. Bun venit, Alexandru Popovici.” au transmis reprezentanții clubului CSM Slatina.
Alexandru Popovici a fost primul jucător care s-a despărțit de Ripensia la finalul acestui sezon. Ulterior a fost urmat de Alexandru Neagu.
Popovici a jucat în cariera sa la Poli Timișoara, cea originală, FCM Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău, Concordia Chiajna, ACS Poli și FK Sabail (Azerbaidjan) înainte de a ajunge la Ripensia, în septembrie 2018.
În acest sezon de Liga 2, Popovici a evoluat în 17 meciuri pentru Ripensia, 10 ca titular, fără să înscrie. Pentru echipa roș-galbenă a prins 65 de meciuri în eșalonul secund și a înscris șase goluri.
Cel mai bun sezon al său a fost cel din 2016/2017 al Ligii 1, când evolua în 34 de meciuri pentru ACS Poli Timișoara și înscria 6 goluri.