Fotbal: Viitorul Pandurii – CSM Slatina 0-2

0
78

CSM Slatina a mai bifat o victorie importantă în meciurile amicale din această iarnă. Slătinenii au câștigat cu 2-0, meciul împotriva formației Viitorul Pandurii, prin golurile semnate de Radu Necşulescu şi Daniel Rogoveanu. Întrecerea sportiva a avut loc la Rovinari.
”Am avut un meci amical cu o echipă foarte bună, care are un antrenor cu experiență. Arătăm din ce în ce mai bine din punctele de vedere ale atitudinii, agresivității, ceea ce pentru mine ca antrenor, dar și pentru colaboratorii mei, bucură. Pe viitor sper să fim mult mai atenți în anumite faze ale jocului, dar per total, până azi sunt mulțumit de jucători. De randamentul pe care îl dau și la antrenamente”, a declarat Dinu Todoran, antrenorul echipei locale de fotbal.
CSM Slatina s-a aflat la al treilea meci amical și a treia victorie. Pe lângă cele cu ”FC U” Craiova și Viitorul Pandurii s-a impus și contra echipei de Liga 3, Unirea Bascov, cu 3-1.
Următorul meci amical al oltenilor este programat miercuri, cu altă echipă gorjeană prezentă în Liga 2, Pandurii.
În partea a doua a sezonului regular din Liga 2, care începe pe 20 februarie, CSM Slatina mai are de disputat meciuri cu: CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare).