Fotbal: Dinu Todoran, despre amicalul dintre CSM Slatina și ACSO Filiași

0
92
Dinu Todoran in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni 5 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CSM Slatina a disputat, în acest weekend ultimul amical din această iarnă. Gruparea antrenată de Dinu Todoran a câștigat cu 2-0 contra celor de la ACSO Filiași.
CSM Slatina a deschis scorul prin Cătălin Doman în primul sfert de oră, minutul 15. Slătinenii au continuat să-și facă jocul ofensiv și în partea a doua și au înscris golul cu numărul doi pe final, cu trei minute înaintea ultimului fluier. Radu Necşulescu a stabilit scorul confruntării cu ACSO Filiași.
La finalul acestei competiții sportive, antrenorul Dinu Todoran a făcut următoarea declarație:
”A fost o perioadă de pregătire ce a inclus și meciuri amicale. Mai avem o săptămână până la începerea campionatului și sperăm cu toții să fim în formă maximă din toate punctele de vedere. La fiecare joc ai emoții (n.r. – legat de debutul său). Și ca jucător, dar și ca antrenor, dar la ora partidei dispar toate emoțiile. A fost un meci amical, am avut cu o echipă bună a Ligii a III-a. Chiar își merită locul din clasament. Chiar mi-a plăcut echipa“, a punctat Dinu Todoran, citat de Gazeta de Sud.
CSM Slatina a început meciul cu formula: Grecu – Bodri, Preda, Manea, Pisaru – Ovidiu Popescu, Toma, Gheorghe – Doman, Vlada, Oprescu.
ACSO Filiași a început meciul cu formula: Bănuță – Albăstroiu, Tătaru, Circă, Calu – Săulescu, Vaștag, Armășelu, Poiană – Viespe, Fotescu. Au mai jucat Jianu – Dănescu, Dina, Duriță, Șendroiu, Mărgărit, Sabin Lupu, Militaru și Manolache.