Fotbal: CSM Slatina revine din cantonament

0
156

Cele 10 zile de cantonament petrecute la Cheile Grădiştei au luat sfârșit pentru jucătorii echipei locale de fotbal.
În prima zi a lunii februarie, CSM Slatina are programat meciul împotriva liderului Ligii a II-a, U. Craiova 1948.
”Final de cantonament pentru jucătorii echipei noastre. Staff-ul tehnic revine din stagiul centralizat cu tot lotul valid. Pe 1 februarie, dăm startul meciurilor de pregătire, primul joc fiind programat în compania liderului Ligii a II-a, U. Craiova 1948. Meciul se va disputa la Slatina, de la ora 14.00.” au declarat reprezentanții clubului CSM Slatina.
Potrivit antrenorului echipei CSM Slatina, Dinu Todoran, nici un jucător nu este pe tușă din cauza accidentărilor, iar toate obiectivele, atât din punct de vedere fizic, cât şi tehnic, au fost îndeplinite:
„Un cantonament reuşit din toate punctele de vedere, am beneficiat de toate condiţiile, pregătire, cazare, masă, refacere. Ceea ce mă bucură este că nu avem niciun jucător accidentat, ne-am îndeplinit toate obiectivele, atât din punct de vedere fizic, cât şi tehnic, şi sperăm să începem campionatul cât mai bine. Până atunci, mai avem trei săptămâni de pregătire cu meciuri amicale, împreună cu staff-ul suntem conectaţi 100% pentru pregătirea primei etape”, a precizat Dinu Todoran.