Fotbal: Andrei Iana se alătură grupării CSM Slatina

0
267

În noul sezon al Ligii a 2-a fotbalistul Andrei Iana va evolua pentru CSM Slatina.
”Andrei Iana, jucător în vârstă de 18 ani, component al selecţionatei Under 19 a României, pregătită de Dan Oprescu, va evolua pentru CSM Slatina. Fundaşul dreapta vine să întărească echipa la capitolul jucători sub vârstă, fiind născut 2002.
Andrei Iana a evoluat stagiunea trecută pentru LPS Cetate Deva, iar de o săptămână se pregăteşte sub comanda lui Mihai Ianovschi, înţelegerea fiind parafată în acest weekend. Bun venit, Andrei Iana!” au declarat reprezentanții clubului CSM Slatina.
Noul campionat de Liga 2, ediția 2020/2021, se va desfășura într-un mod inedit, nemaiîntâlnit până acum, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate din data de 13 august. Federația Română de Fotbal a decis, în ședința din 18 august a Comitetului Executiv, ca noul sezon să aibă loc într-un format în care să se joace doar turul, apoi primele șase clasate să meargă într-un play-off cu tur și retur, iar restul echipelor să fie împărțite în funcție de locurile ocupate în două grupe de play-out. În aceastea din urmă se va juca doar turul.
Ediția 2020/2021 a Ligii 2 va începe la data de 29 august și va trebui să se încheie la data de 23 mai 2020. Prima parte a sezonului urmează a se încheia, în principiu, la data de 5 decembrie 2020.