Echipa de fotbal de la CN „Ion Minulescu” Slatina s-a calificat la faza zonală a ONSS

1
312

Echipa de fotbal (clasele a IX-a și a X-a) de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina s-a calificat vineri, 17 martie, la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). Jucătorii pregătiți de profesorul Valeriu Alexandru s-au impus în finală, cu scorul 2-0, în fața echipei LPS Slatina-antrenor Cristian Stănculețu.

La faza locală, echipa de la CN „Ion Minulescu” Slatina a trecut de echipele din Piatra-Olt (scor 8-0) și de Liceul Economic Slatina (scor 5-1), în faza județeană învingând rând pe rând formațiile de la Liceul „N. Titulescu” Slatina (scor 6-1) și de la Corabia (scor 5-0).

În finala fazei județene a competiției, care a avut loc vineri, 17 martie, pe terenul sintetic de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, echipa profesorului Valeriu Alexandru s-a impus, cu scorul 2-0, ambele goluri fiind marcate de Denis Călin. Finala a fost arbitrată bine de Marian Cujbă și Paul Cocorăscu.

Echipa de la CN „Ion Minulescu” Slatina va participa, pe 21 aprilie, la faza zonală a ONSS, care va avea loc în județul Argeș.

Competiția în județul Olt a fost organizată de ISJ Olt și de Asociația Județeană de Fotbal Olt.

CN „Ion Minulescu” Slatina: Alexandru Bobeică, Victor Vrăbete, Dario Fieraru, Mihai Dinu, Robert Dincă, Denis Călin, Denis Oprescu, Eric Tache, Andrei Neacșu, Vlad Coșerea. Profesor: Valeriu Alexandru.

LPS Slatina: Alex Rogojinaru, Mihai Radu, Mihai Lungu, Claudiu Negoescu, Cristian Ionescu, Alin Rîmaru, Andrei Jugănaru, Cristi Stancu, Mihai Toma, Gabriel Moruș, Gabriel Mădularu, Florentino Safciu. Profesor: Cristian Stănculețu.

Sursă: www.stirideolt.ro