Două meciuri tari, în semifinalele Cupei României

0
160

Semifinalele fazei județene-Cupa României sunt programate pentru miercuri, 25 mai, începând cu ora 17.30. În timp ce Oltul Slătioara va primi vizita echipei Oltul Curtișoara, Viitorul Coteana joacă acasă cu ACS Caracal.

Primarul de la Coteana, Ionuț Dima, și-ar dori ca echipa din comuna sa să se califice în finală.

„Nu știu dacă plecăm cu prima șansă, noi muncim mai mult. Îmi doresc ca meciul să fie echilibrat, la fel ca în turul de campionat când am câștigat partida împotriva echipei din Caracal. Vrem să ajungem în finală, să jucăm finala”, a spus primarul Ionuț Dima.

În cealaltă semifinală, Oltul Curtișoara va întâlni, în deplasare, Oltul Slătioara. Reprezentanții echipei din Curtișoara spun că Oltul Slătioara este o echipă bună, ce poate produce surpriza.

„Încercăm să mergem mai departe și în Cupa României, facem tot posibilul, mai ales că am ajuns până aici. În tur, ne-au învins ei, în retur am câștigat noi. Întâlnim o echipă imprevizibilă, ce poate produce surpriza, așa cum au bătut și Caracal. Încercăm să repetăm jocul bun din returul campionatului și să ne impunem. Este un joc în plus pentru omogenizarea și consolidarea echipei înaintea barajului”, a spus profesorul Iulian Mitrache, unul dintre antrenorii echipei din Curtișoara.

În caz de egalitate după 90 de minute, se vor executa lovituri de departajare de la 11 metri.