Curtișoara, pas mare pentru Liga a III-a

0
270

Este sărbătoare la Curtișoara, după ce sâmbătă, 18 iunie, Oltul din localitate s-a impus, cu scorul 3-1, în fața echipei Cozia Călimănești, în turul barajului de promovare în Liga a III-a.

Gazdele au deschis scorul în minutul 30, prin Răcăleanu, care a reluat cu capul în plasă, după o lovitură liberă, de pe partea stângă, executată bine de Jianu.

Oltul Curtișoara și-a mărit avantajul pe tabela de marcaj în minutul 43 prin Andronache, după ce anterior Covercă a trimis mingea în bara transversală.

În minutul 57, oaspeții au redus din diferență prin Sîrbu.

Oltul Curtișoara își va mări avantajul pe tabela de marcaj în minutul 83, când Furtună i-a pasat lui Neagoe care a marcat cu un șut la firul ierbii de la aproximativ 20 de metri.

Meciul a fost arbitrat bine de o brigadă din Argeș, compusă din Marius Naidin, Mihai Ionescu și Lucian Tănase.

Sute de spectatori din județ au fost prezenți pe stadionul din Curtișoara, echipa locală fiind frenetic încurajată.

Partida retur din cadrul barajului de promovare va avea loc sâmbătă, 25 iunie, la Călimănești.

Oltul Curtișoara: Stănciulescu, Covercă (min. 56 Furtună), Răcăleanu, Ungureanu, Preda, Tudor, Neagoe, Jianu, Nichita (min, 70 Călin Zamfir), Bîră (min. 75 Marcu), Andronache. Antrenor: Iulian Mitrache.

Cozia Călimănești: Dina, Preoteasa, Lăzărescu, Constantin Chiripuș, Mazilu, Ștefan, Duca, Uță, Alexandru Chiripuș (min. 88 Tănăsie), Rădoi, Sîrbu. Antrenor: Vasile Ilinca.