Curtișoara a câștigat finala

0
472

Oltul Curtișoara a câștigat și finala fazei județene a Cupei României, după ce s-a impus cu scorul 3-2, în fața echipei ACS Caracal. Partida dintre Oltul Curtișoara și ACS Caracal s-a disputat sâmbătă, 11 iunie, pe Stadionul 1 Mai din Slatina, echipa din Curtișoara fiind premiată de președintele AJF Olt, George Constantinescu.

ACS Caracal a deschis scorul, în minutul 14, prin Butoi Nicolae, care a transformat un penalty obținut de Holtea. Zece minute mai târziu, Oltul Curtișoara a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, prin Ungureanu, care a marcat cu capul, după un corner executat de pe partea stângă de Jianu.

În minutul 26, Oltul Curtișoara a trecut în avantaj prin Cristian Tudor, care a marcat cu capul din interiorul suprafeței de pedeapsă, după un corner de pe partea dreaptă, executat bine de Marius Jianu.

ACS Caracal a restabilit egalitatea, scor 2-2, în minutul 31, prin căpitanul Nicolae Butoi care a executat bine penalty obținut de Polifron.

În minutul 70, Oltul Curtișoara trecut în avantaj prin golul lui Cristian Tudor, care a șutat de la 18 metri în plasa laterală.

Finala fazei județene a Cupei României a început cu un moment de reculegere pentru profesorul Marius Popa, cel care a decedat vineri, 10 iunie, după ce a luptat mai bine de o jumătate de an cu o boală nemiloasă.

De-a lungul timpului, Marius Popa, directorul CSS Slatina, a format numeroase generații de tineri jucători, de numele său fiind legată și promovarea echipei CSM Slatina, din urmă cu câțiva, în Liga a II-a. Totodată, profesorul Marius Popa a format echipa de la Oltul Curtișoara din acest sezon, formație ce va reprezenta județul la barajul de accedere în Liga a III-a.

Oltul Curtișoara: Stănciulescu, Nichita, Ungureanu, Răcăleanu, Covercă, Neagoe, Preda, Tudor, Bîră, Jianu, Andronache. Antrenori: Ion Pârvulescu și Iulian Mitrache.

ACS Caracal: Diaconu, Dumbravă, Păun, Stanca, Dumitrescu, Holtea, Sîrbu, Polifron, Grădinaru, Mincă, Butoi. Antrenor: Gheorghe Neagu.