„Cupa Slatina – in memoriam Marius Rădoi“ a avut loc weekend-ul acesta

0
148

În acest sfârșit de săptămână, au avut loc două competiții de tenis de masă în amintirea sportivului Marius Rădoi. Tânărul sportiv ar fi împlinit, în 10 ianuarie 2022, 21 ani. Acesta s-a stins din viață într-un tragic accident petrecut la sfârșitul anului 2020.

Prima competiție a fost organizată sâmbătă, 22 Ianuarie, în orașul Balș, în sala de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă. Câștigătorii acestei competiții sunt: Cruceru Sergiu, Toma Florin, Buciu Cătălin și Răducan Bogdan.

Cea de-a doua competiție s-a desfășurat duminică, 23 Ianuarie, în Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina. Au participat 56 sportivi, împărțiți pe trei categorii: open, juniori și copii (grupe mixte).
La aceasta primă ediție a concursului au participat cluburile: CSS Craiova, CS Mioveni, CS FC Argeș Pitești, CS Nef Dr.Tr. Severin, CSM Slatina și CSS Slatina.
Adina Diaconu, desi nu a fost prezenta în sala, a avut un reprezentant, pe tatăl său, care a premiat ocupantele locului 3 categoria OPEN, cu doua tricouri personalizate.
Câștigătorii sunt:
OPEN: Anghel Patrick-Craiova, Roșu Alexandru-Mioveni, Găina Daniela-Slatina, Ioniță Alexandra-Slatina
JUNIORI: Chiriță Mircea-Slatina, Ceausescu Rareș-Pitești, Pepene Ana-Slatina, Sima Daniel-Mioveni
COPII: Nedelcu Vlad-Craiova, Morcov Alexandru-Craiova, Corbeanu David-Slatina, Popescu Alexandru-Craiova