„Cupa Slatina – in memoriam Marius Rădoi“ a avut loc weekend-ul acesta

0
97

În acest sfârșit de săptămână, au avut loc două competiții de tenis de masă în amintirea sportivului Marius Rădoi. Tânărul sportiv ar fi împlinit, în 10 ianuarie 2022, 21 ani. Acesta s-a stins din viață într-un tragic accident petrecut la sfârșitul anului 2020.

Prima competiție a fost organizată sâmbătă, 22 Ianuarie, în orașul Balș, în sala de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă. Câștigătorii acestei competiții sunt: Cruceru Sergiu, Toma Florin, Buciu Cătălin și Răducan Bogdan.

Cea de-a doua competiție s-a desfășurat duminică, 23 Ianuarie, în Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina. Au participat 56 sportivi, împărțiți pe trei categorii: open, juniori și copii (grupe mixte).
La aceasta primă ediție a concursului au participat cluburile: CSS Craiova, CS Mioveni, CS FC Argeș Pitești, CS Nef Dr.Tr. Severin, CSM Slatina și CSS Slatina.
Adina Diaconu, desi nu a fost prezenta în sala, a avut un reprezentant, pe tatăl său, care a premiat ocupantele locului 3 categoria OPEN, cu doua tricouri personalizate.
Câștigătorii sunt:
OPEN: Anghel Patrick-Craiova, Roșu Alexandru-Mioveni, Găina Daniela-Slatina, Ioniță Alexandra-Slatina
JUNIORI: Chiriță Mircea-Slatina, Ceausescu Rareș-Pitești, Pepene Ana-Slatina, Sima Daniel-Mioveni
COPII: Nedelcu Vlad-Craiova, Morcov Alexandru-Craiova, Corbeanu David-Slatina, Popescu Alexandru-Craiova