Cupa Satelor – Etapa Semifinală

0
193

De Ziua Femeii în două localități din județul Olt, Dobrun și Băbiciu, se va desfășura etapa semifinală a Cupei Satelor la fotbal. La această ediție participă un număr de 6 echipe, repartizate în două grupe: Crîmpoia, Colonești și Dobrun (Grupa A); Dobrosloveni, Vișina Veche și Băbiciu (Grupa B).

Anul trecut etapa județeană a acestei competiții organizată de Federația Română de Fotbal a fost câștigată de echipa din Dobrosloveni antrenată de Ionuț Oncică.  Acesta ne-a declarat că se așteaptă ca și în acest an, micii fotbaliști pe care îi antrenează să urce pe prima treaptă a podiumului păstrându-și astfel titlul cucerit anul trecut, titlu care le-a fost înmânat chiar de președintele Federației Române de Fotbal Răzvan Burleanu. ”Copiii își doresc foarte mult drept cadou de Ziua Mamelor o victorie în semifinală. Ne-ar da posibilitatea să mai visăm la concretizarea titlului de anul trecut. Cu echipa din Băbiciu este un meci mai special pentru că ne-am întâlnit și în finala de la Cupa ”Tymbark” unde noi am pierdut în urma loviturilor de departajare.

Conform regulamentului, programul jocurilor este următorul:

GRUPA A: Colonești – Dobrun, (ora 10:00); Crîmpoia- Colonești (10:50), Dobrun-Crîmpoia (11:40).

GRUPA B: Vișina Veche-Băbiciu (10:00); Dobrosloveni-Vișina Veche (10:50), Băbiciu-Dobrosloveni (11:40).

În urma acestei competiții, câștigătoarea semifinalei județene va reprezenta județul Olt la faza regională care se va desfășura la o dată ulterioară.