Cum se prezintă clasamentul Ligii a 2-a

0
164

În urma celor două etape jucate până în momentul de față, CSM Slatina se poziționează pe locul 17 în clasament cu zero puncte, după ce a fost învinsă de Dunărea Călărași și de Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
În prima etapă a Ligii a II-a, meciurile dintre U Craiova 1948 vs. Ripensia Timișoara, Metaloglobus București vs. Pandurii Tg. Jiu nu s-au disputat ca urmare a cazurilor de COVID-19 apărute.
Doar trei echipe, Dunărea Călăraşi, Rapid şi Farul Constanţa, au acumulat maximum de puncte, şase.
În runda viitoare CSM Slatina va primi vizita celor de la Rapid Bucureşti, în cadrul unei partide programate sâmbătă, de la ora 13.00, pe Stadionul 1 Mai. Meciul va fi televizat pe Digi 1.
Noul sezon a începe cu număr impar de echipe, 21, după ce nimeni nu a retrogradat din Liga 2 în ediția 2019/2020, ”înghețată” din cauza pandemiei după doar 24 de etape, iar din Liga 1 la fel nu a retrogradat nimeni, însă au promovat cinci cluburi din Liga 3.
Primele șase clasate la finalul celor 21 de etape vor juca într-un play-off de promovare în care vor avea loc 10 etape, iar restul echipelor vor fi împărțite în două grupe de play-out, unde se decid retrogradatele după ce se va juca doar meciuri într-o singură manșă.