CSM Slatina, victorie în amicalul cu Petrolul Potcoava

0
181

Echipa CSM Slatina a susţinut, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „1 Mai”, un joc de pregătire cu Petrolul Potcoava, partidă perfectată între cele două jocuri cu echipe din Liga a II-a, CSA Steaua şi CSC Şelimbăr.

Elevii lui Daniel Oprescu au marcat de trei ori la rând, în mai puțin de jumătate de oră. David Palade a deschis scorul în minutul 11, urmat de Andrei Trașcu care a făcut 2-0 în minutul 19, iar Luis Nițu a marcat și el, în minutul 29, de la 11 metri.

Petrolul Potcoava a punctat în minutul 31, prin Adrian Vlad.

CSM Slatina-Petrolul Potcoava, scor 3-1, într-un joc de pregătire perfectat între cele două teste cu echipe din Liga a II-a

Echipa noastră a susţinut, astăzi, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „1 Mai”, un joc de pregătire cu Petrolul Potcoava, partidă perfectată între cele două jocuri cu echipe din Liga a II-a, CSA Steaua şi CSC Şelimbăr.

Toate golurlie au fost marcate în primele 45 de minute. Slătinenii au deschis scorul prin Palade (min.11), pentru ca Andrei Traşcu să majoreze în minutul 19. Luis Niţu a dus scorul la 3-0, în minutul 29, din penalty, iar în minutul 31, Petrolul Potcoava a redus din diferenţă, dintr-o lovitură de la unsprezece metri, prin Adrian Vlad.

Tehnicianul divizionarei secunde slătinene, Daniel Oprescu, a început jocul cu echipa care în meciul cu Steaua Bucureşti a evoluat mai puţin, pentru ca din minutul 70, să fie trimişi pe teren jucătorii care în partida de la Bucureşti au evoluat mai mult.

Totodată, după ce goalkeeper-ul Ionuţ Pop a evoluat tot meciul în jocul cu CSA Steaua, astăzi, portarul Alexandru Silveanu a jucat şi el 90 de minute, însă în primele 45 s-a aflat între buturi pentru echipa noastră, iar în repriza a doua a apărat poarta celor de la Petrolul Potcoava, acolo unde echipa slătineană are mai mulţi jucători împrumutaţi”, a scris CSM Slatina pe Facebook, despre partida cu Petrolul Potcoava.