CSM Slatina, victorie în amicalul cu FC Argeş II

0
94

Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat seria meciurilor de pregătire din această iarnă. Sâmbătă a susținut ultimul meci în compania celor de la FC Argeş II, scor 4-0. Golurile echipei slătinene au fost marcate de Radu Necşuleşcu, care a reuşit o „dublă”, Marian Manea şi David Oprescu.
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile din județul Argeș, cele două echipe au decis să susțină meciul la Slatina, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai:

“Amicalul ar fi trebuit să se dispute pe terenul formaţiei argeşene, însă la Piteşti a nins, sâmbătă dimineaţa, iar cele două echipe au decis ca jocul să aibă loc pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai.
Peste doar o săptămâna se va relua stagiunea de primăvară a Ligii a III-a cu cele trei partide rămase de disputat din cadrul sezonului regulat. CSM Slatina va întâlni, sâmbătă, 12 martie, în deplasare, Viitorul Dăeşti, în cadrul derby-ului seriei. Ambele formaţii sunt calificate în play-off, însă fiecare rezultat este important, având în vedere faptul că în această fază a competiţiei se va intra cu toate punctele acumulate.” au declarat reprezentanții CSM Slatina.