CSM Slatina – Progresul Spartac se va juca duminică, pe „1 Mai”, fără spectatori

0
251

CSM Slatina a câștigat primul joc din barajul de promovare în Liga a II-a, impunându-se cu 1-0 în fața Progresului Spartac, golul victoriei fiind marcat, în prelungiri, de Vasile Gheorghe, care a executat bine lovitura de pedeapsă obținută de Cătălin Doman.

În ciuda acestei victorii de la București, antrenorul de la CSM Slatina, Mihai Ianovschi, a precizat că șansele sunt în continuare 50-50, iar jucătorii trebuie să rămână conectați pentru jocul retur, de la Slatina.

„A fost un meci, este deja istorie, trebuie să fim conectați la jocul al doilea. Șansele sunt în continuare 50-50, se poate întâmpla orice. Noi trebuie să fim conectați și motivați la fel cum am fost și miercuri. Trebuie să obținem un rezultat bun la meciul de acasă, în caz contrar victoria de miercuri este inutilă. A fost un joc de lupt între două echipe bune, experiența și faptul că am avut o pregătire fizică mai bună și-au spus cuvântul, iar în repriza a doua am reușit să ne impunem, să marcăm. Am avut trei-patru ocazii bune, n-am reușit să înscriem atunci, dar, din fericire, am înscris la ultima fază a jocului și am câștigat”, a spus Ianovschi.

Din cauza epidemiei de coronavirus, slătinenii nu vor putea fi prezenți la meciul pe care CSM Slatina îl va disputa cu Progresul Spartac pe stadionul „1 Mai”, duminică, de la ora 17.30.  Oficialii de la CSM Slatina respectă practic protocolul impus de FRF.

„Din păcate, spectatorii nu vor putea fi prezenți pe stadion, ne vor lipsi foarte mult. Ne-am fi dorit tare mult ca slătinenii să fi fost alături de noi. Am simțit energia pozitivă pe care ne-au transmis-o suporterii la partida de la București, pentru că am primit foarte multe mesaje de încurajare. Din păcate, jocul de la Slatina se va juca fără spectatori”, a spus Ianovschi.

Manşa retur a barajului de promovare în eșalonul secund va avea loc duminică, 9 august, cu începere de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”.