CSM Slatina-Minerul Costeşti, scor 3-0

0
156
Întoarsă din cantonamentul efectuat la Cheile Grădiștei, echipa CSM Slatina a susţinut sâmbătă, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, primul joc de pregătire din această perioadă, împotriva formației Minerul Costești, scor 3-0. Golurile au fost marcate în prima repriză a jocului de către George Leaţă, atacantul nou-venit, Mykhaylo Plokhotnyuk, şi Constantin Radu.

CSM Slatina-Minerul Costeşti, scor 3-0, în primul joc de pregătire

Echipa noastră a susţinut sâmbătă, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, primul joc de pregătire din această perioadă.

Gruparea pregătită de Daniel Oprescu a întâlnit echipa din eşalonul al treilea, Minerul Costeşti, pe care a învins-o cu 3-0. Golurile au fost marcate în prima repriză a jocului de către George Leaţă, atacantul nou-venit, Mykhaylo Plokhotnyuk, şi Constantin Radu.

Antrenorul echipei noastre, Daniel Oprescu, a folosit toţi jucătorii din lot, jocul fiind abordat cu formule diferite de start în cele două reprize, a precizat CSM Slatina în privința partidei de sâmbătă, 28 ianuarie.

Jocurile de pregătire vor continua miercuri, 1 februarie, în compania celor de la Dinamo Bucureşti, locul disputării partidei nefiind deocamdată stabilit.
CSM Slatina va mai întâlni, până la primul meci oficial, programat pe 25 februarie, pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, pe 4 februarie CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă), pe 8 februarie Sporting Roşiori (acasă), pe 11 februarieProgresul Spartac (deplasare), pe 15 februarie CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit) şi pe 18 februarie CS Comunal Şelimbăr (acasă).