CSM Slatina, mesaj după retrogradarea din Liga Florilor

0
210

Din 2017 și până în prezent, echipa de handbal CSM Slatina a scris o poveste frumoasă în Liga Florilor, însă cum orice început are și un sfârșit, ultima pagina va fi scrisă duminică, de la ora 11:00, în sala LPS, atunci când echipa slătinencelor va întâlni gruparea SCM Craiova. Pentru scurt timp, CSM Slatina va trebui să facă un pas în spate și să evolueze în liga secundă, însă ambiția și talentul jucătoarelor le va ajuta să revină mai puternice ca niciodată în prima ligă a handbalului românesc. Până atunci, CSM Slatina are nevoie de susținerea fanilor:

Handbalul este unul dintre cele mai frumoase sporturi pentru că uneori ne face să luăm parte la adevărate povești pline de emoții!
O poveste începută cu ceva timp în urmă atunci când CSM Slatina a reușit promovarea în Liga Națională, va continua pentru o perioadă scurtă de timp în liga secundă, dar vă promitem că vom încerca să revenim mult mai puternici și mult mai atenți cu anumite persoane din jurul nostru. Pentru a reveni avem nevoie ca voi, adevărații suporteri, cei care nu trădează și „nu părăsesc corabia atunci când este greu și începe să se scufunde”, să ne susțineți în continuare și să reiterăm împreună momentele frumoase petrecute alături de această echipă.
De asemenea, vă așteptăm în continuare, în număr cât mai mare alături de noi în ultima etapă din acest sezon, în care echipa noastră va întâlni SCM Craiova, duminică, de la ora 11:00, în sala LPS!
Biletele se vor găsi la sală, în ziua meciului începând cu ora 09:30!” transmite CSM Slatina.