CSM Slatina, meci pierdut în fața unei favorite la promovare

0
153

CSM Slatina a primit, sâmbătă, vizita grupării Rapid București, partida, contând pentru etapa a III-a a ligii secunde, s-a disputat pe Stadionul „1 Mai” din Slatina și a fost câștigată de bucureșteni, care își doresc să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, cu scorul 3-0.

În minutul 8, oaspeții au avut o mare ocazie prin Sefer, care a șutat de la 25 de metri în transversală, însă mingea nu a depășit linia porții. Bucureștenii au deschis scorul în minutul 14 prin Radu Crișan care a reluat cu capul, din șase metri, la viclu, după ce Hlistei a executat bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă.

Cu cinci minute înainte de pauză, oaspeții și-au majorat avantajul pe tabela de marcaj prin Hlistei, care a transformat lovitura de pedeapsă. Slătinenii au început bine actul secund, iar în minutul 49 au avut o mare ocazie de a înscrie, după ce Vasile Gheorghe a executat bine lovitura liberă de la 25 de metri, însă balonul deviat a trecut peste transversală.

În minutul 64, Drăghiceanu a dus scorul la 3-0, executând bine penalty acordat de arbitrul jocului.

Rapid București are trei victorii consecutive, în timp ce slătinenii pregătiți de Mihai Ianovschi nu au reușit să acumuleze niciun punct în clasament, după primele trei runde disputate.

CSM Slatina: Grecu, Iana, Cotigă, Manea, Demici (min. 46 Rogoveanu), Toma (min. 70 Necșulescu), Popescu, Oprescu (min. 70 Ceapă), Deta, Stoica, Vlada (min. 46 Vasile Gheorghe). Antrenor: Mihai Ianovschi.

Rapid București: Drăghia, Voicu, Radu Crișan, Manole, Goge, Sefer (min. 63  Fica), Lazăr, Pănoiu, Drăghiceanu, Țâră (min. 62 Pop), Hlistei. Antrenor: Adrian Iencsi.

foto: arhivă