CSM Slatina, doar remiză albă în partida tur cu Odorheiu Secuiesc

0
225

CSM Slatina a înregistrat sâmbătă, 4 iunie, o remiză albă, pe teren propriu, cu Odorheiu Secuiesc, în partida din cadrul turului barajului final de promovare în Liga a II-a. Partida a început la ora 16.00, jucătorii celor două formații fiind afectați de căldura insuportabilă.

În prima repriză, doar Odorheiu Secuiesc a avut o ocazie prin Guță, care a șutat la firul ierbii, mingea trecând puțin pe lângă poartă.

În actul secund, după minutul 69 când Necșulescu a intrat în teren, jocul CSM Slatina s-a mai animat, acesta obținând și executând câteva lovituri de colț, cele mai multe fiind respinse cu succes de apărarea de la Odorheiu Secuiesc.

Partida returul, ce va avea loc miercuri, 8 iunie, de la ora 17.30, se anunță una extrem de dificilă pentru CSM Slatina care trebuie să se impună la Odorheiu Secuiesc pentru a promova în Liga a II-a.

Antrenorul de la CSM Slatina, Ovidiu Burcă, a precizat că promovarea se joacă, jucătorii fiind optimiști că vor obține o victorie la Odorheiu Secuiesc.

„A fost un meci extrem de dificil, cred că am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din acest an. Cred că am dominat fără a înscrie, a fost o căldură infernală, jocul nu a putut să aibă ritmul pe care noi ni-l doream. Una peste alta, am făcut un meci solid, chiar dacă nu am fost inspirați în atac. Cel mai important astăzi era să nu primim gol, acest lucru l-am făcut. Când joci dublă manșă, se joacă până în meciul retur. Am atacat, am atacat, exista pericolul să rămânem descoperiți și să ne prindă pe contre, dar acest lucru nu s-a întâmplat, asta mă bucură, doar că la finalizare trebuie să fim mai lucizi. Se joacă, o să pregătim meciul așa cum trebuie acolo, suntem pozitivi, suntem optimiști, se va juca până în ultimul minut”, a spus Ovidiu Burcă.

De cealaltă parte, antrenorul de la Odorheiu Secuiesc, David Ianc, a precizat că temperatura a fost de peste 40 de grade la nivelul gazonului, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra calității jocului.

„Strict tehnic, fotbalistic, din punct de vedere al spectacolului, a fost un meci slab. Trebuie să ținem cont că meciul a fost influențat de căldura teribilă, la nivelul gazonului au fost fără îndoială 40 de grade, a fost un efort fantastic pentru jucători, lucru care s-a simțit pe parcursul celor 90 de minute. Una peste alta, trebuie să ținem cont de miza jocului. În meciul retur, la Odorheiu Secuiesc vor fi 21 de grade și va ploua, va asigur, la noi este răcoare. Meciul se joacă pe teren, echipa din Slatina este una foarte bună, aici scorul este 0-0 și la noi poate fi la fel, diferența se poate face chiar până la penalty sau echipa care nu greșește în retur este avantajată. Nu sărbătorim, ne așteaptă un drum foarte lung până acasă, ne interesează să recuperăm jucătorii accidentați. Merdariu a ieșit accidenta în minutul 15, este un jucător foarte important pentru noi, mă interesează să mai recuperăm din jucătorii accidentați până la meciul de miercuri. Cine este mai bun să câștige, noi nu avem niciun fel de ambiții deosebite. Această echipă și-a depășit condiția, suntem la 90 de minute de finala pentru Liga a II-a, cu o echipă net superioară privind condițiile, bugetul”, a spus antrenorul de la Odorheiu Secuiesc, David Ianc.

CSM Slatina: Preduț, Enache, Alin Pisăru, Manea, Sălcianu, Ionuț Popescu, Dorin Toma, David Oprescu, Popovici, Doman, Trancă. Au mai jucat: Deta și Radu Constantin (min. 64), Necșulescu, Marius Neicu și Abel Stan(min. 69) Antrenor: Ovidiu Burcă.

Odorheiu Secuiesc: Albert Popa, Savin, Merdariu, Szabolcs Kilyen, Cristian Radu, Gușă, Petra, Simo Csongor, Alin Nisipeanu, Botorok, Alexandru Pop. Au mai jucat: Marucza Csanad (min. 19),  Kristof Lazăr (min. 61), Mihai Manole, Antal și Balint (min. 80).  Antrenor David Ianc.