CSM Slatina a programat deja cantonamentul și trei meciuri amicale pentru 2021

0
104

De pe 5 ianuarie până pe 18 ianaurie, jucătorii de la CSM Slatina se vor pregăti pe plan local. Apoi, echipa va realiza un cantonament la Cheile Grădiștei. După nouă zile, pe 27 ianuarie va avea loc revenirea la Slatina, pentru continuarea pregătirilor pe plan local. Atunci au fost programate și primele meciuri amicale.
Primele trei dueluri de verificare au fost stabilite astfel: pe 3 februarie CSM Slatina va juca împotriva celor de la Unirea Bascov (Liga 3), pe 6 februarie cu Viitorul Pandurii, iar pe 10 februarie cu Pandurii.
În partea a doua a sezonului regular, care începe pe 20 februarie, CSM Slatina mai are de disputat meciuri cu: CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare). Oltenii sunt în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Dinu Todoran, noul antrenor, are încredere că poate să îndeplinească obiectivul.
CSM Slatina se află pe locul 16 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte. În cele 14 meciuri desfășurate în 15 etape, echipa olteană a înregistrat cinci victorii, o remiză și opt înfrângeri.