FOTO. Liberalii olteni și-au depus listele pentru Senat și Camera Deputaților

0
816

Liberalii olteni și-au depus miercuri, 21 octombrie, candidaturile pentru Senat și Camera Deputaților, la BEJ.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a precizat că primarii din județ vor găsi ușa deschisă la parlamentarii liberali.

„Astăzi (miercuri n.r.), Filiala Olt a Partidului Național Liberal a depus listele cu candidații la Senat și Camera Deputaților. Echipa parlamentarilor olteni ai PNL va pune umărul la implementarea modelului liberal în dezvoltarea României, prin susținerea investițiilor în infrastructură, prin reformarea instituțiilor neperformante, prin atragerea de fonduri europene pentru toate comunitățile din Olt. De aceea, toți primarii din Olt vor găsi la noi, la parlamentarii liberali, ușa deschisă pentru acele proiecte serioase, proiecte care au drept obiectiv creșterea nivelului de trai. Vedem o implicare deosebită a Guvernului PNL pentru zona Oltenia, și amintesc aici Drumul Expres și este lesne de observat modul în care se desfășoară lucrările aici, amintesc aici un proiect extrem de important al PNL și al Guvernului României, acela de a aducere a gazului românesc în toate localitățile din Olt. Noi, parlamentarii PNL vom fi un real sprijin pentru olteni și pentru dezvoltarea județului nostru”, a spus Voiculescu.

Liberalul a precizat că obiectivul PNL Olt este obținerea unui mandat de senator și trei de deputați.

„Obiectivul nostru politic este obținerea unui mandat de senator și trei mandate de deputat la alegerile din 6 decembrie, în județul Olt. Dacă tot vorbim de Olt este lesne de observat că din 2016 până în prezent scorul nostru politic a crescut de la fiecare rundă de alegeri, de aceea noi suntem optimiști și acesta este obiectivul pe care ni l-am fixat, un post de senator și trei de deputat. Ordinea pe liste a fost votată de Biroul Politic Județean și de Colegiul Director Județean, din care fac parte toți președinții organizațiilor PNL din județul Olt. Evaluarea s-a făcut pe baza CV-urilor și a fost unanimitate atât pe lista de la Senat, cât și pe lista de la Camera Deputaților, mai mult decât atât în ședința Biroului Politic Național de duminică seară, aceste două liste au fost validate în unanimitate de conducerea națională. Pe aceste liste găsim oameni profesioniști, oameni serioși, juriști, profesori, ofițeri de poliție de carieră în rezervă, așa că avem ce să oferim oltenilor pentru votul din 6 decembrie și îi rugăm pe această cale să aibă încredere în PNL Olt și noi vom continua să facem ceea ce am făcut în ultimii ani, să venim cu proiecte serioase, să ne opunem acelor proiecte pe care PSD încearcă să le inițieze și care noi considerăm că nu sunt în folosul oltenilor ”, a adăugat liderul liberal.

Știrbu: „Mi se pare corect să avem un obiectiv mult mai îndrăzneț”

Prezent la depunerea candidaturilor de la BEJ, deputatul Gigel Știrbu, a precizat că este normal ca PNL Olt să aibă un obiectiv îndrăzneț în acest an. În urmă cu patru ani, PNL obținea la Olt un mandat de senator și două de deputat.

„Mi se pare corect și firesc să avem un obiectiv mult mai îndrăzneț. Partidul Național Liberal în acest moment este principalul partid al României, este partidul de guvernământ și este firesc ca și obiectivele să concorde cu dorința partidului la nivel național”, a spus Gigel Știrbu.

Candidați Senat:

1.Liviu Dumitru Voiculescu – jurist, președinte PNL Olt

2.Gheorghe Alin Sorin Ciucu – profesor, președinte PNL Corabia

3.Ion Voicu – jurist, președinte OPV3

4.Miruna Elisabeta Vulcănescu – economist, președinte PNL Piatra – Olt

5.Adrian Mulțescu – inginer, președinte PNL Rusănești

Camera Deputaților:

1.Gigel Sorinel Știrbu – teolog, vicepreședinte PNL pentru regiunea SV Oltenia

2.Ana Maria Ciaușu – inginer, secretar general PNL Olt

3.Gabriel Ionuț Stanciu – inginer, membru al Biroului Politic Județean

4.Alexandru Mihai Cacoveanu – inginer, membru al Biroului Politic Județean

5.Marian Viorel Anghel – profesor, membru al Biroului Politic Local al PNL Balș

6.Paulică Munteanu – primar al comunei Iancu Jianu, președinte PNL Iancu Jianu

7.Marian Viorel Tudorică – inginer, președinte PNL Drăgănești – Olt

8.Cristian Constantin Pavel – inginer, președinte PNL Caracal